Despre noi

Povestea de succes a celui mai mare importator si distribuitor de gresie si faianta din Romania incepe in 1993 si se mentine pe piata datorita increderii oferite de clientii nostri. Serviciile de calitate, orientarea catre client, profesionalismul, preturile competitive reprezinta obiectivele companiei.

Portofoliul nostru de peste 6000 de produse distincte ne ajuta sa anticipam si sa intelegem cerintele pietei si impreuna sa optimizam standardul de viata. In noi gasiti o echipa puternica, motivata, profesionista, atenta la calitatea serviciilor adresata unui public larg.

REGATA are propria retea de magazine in orasul Targoviste, cunoscute pentru preturile de importator practicate. Avem clienti care vin de la distante considerabile pentru a cumpara produse necesare construirii sau renovarii locuintei proprii.

Firma noastra detine si o retea proprie de distributie cu acoperire la nivel national, pentru satifacerea cerintelor clientilor la nivelul intregii tari.

Participant constant si activ la foarte multe targuri si expozitii, acest lucru ne-a ajutat sa anticipam si sa intelegem nevoile clientilor nostri, sa ne adaptam schimbarilor, sa ne aliniem trendurilor existente, aducand un plus de inovatie si viata caselor voastre.

Din bucuria clientilor nostri rezida dorinta de a-i tine aproape, de a-i fideliza si a-i pozitiona in centru prin adaptarea serviciilor noastre dorintelor voastre. Compania Regata isi reia in fiecare an promisiunea de la care a inceput aceasta poveste de succes, aceea de a oferi clientilor nostri produse si servicii de calitate, aceea de a aduce bucurie in fiecare casa.

Calitate

Produsele noastre sunt recunoscute pentru calitatea deosebita si atentia acordata detaliilor, fiind menite sa satisfaca orice exigente ale clientilor.

Experienta

Cu o experienta de peste 25 ani, echipa noastra va poate oferi cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste decoratiunile interioare si exterioare.

Profesionalism

Performanta nu poate fi obtinuta de catre amatori ci doar de catre profesionisti, iar echipa noastra ii are pe cei mai buni.

Evolutie

Suntem la curent cu ultimele tendinte din domeniul design-ului interior si exterior pentru a ne imbunatati permanent.

Premii si clasamente

Compania Regata este recunoscuta ca lider de piata de mai multe organisme guvernamentale si firme independente de profil.

  • Locul I in ultimii 12 ani pe judet si pe tara conform Topul Firmelor organizat de Ministerul Finantelor;

  • Locul I conform Lista Firme (listafirme.ro);

  • Locul I conform Topului National al Firmelor Private si Intreprinderi Mijlocii.