Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii       ×
importatorul si distribuitorul numarul 1 in materiale de constructie

REGATA ROMANIA


Povestea REGATA incepe in 1993 si prin ambitie,o buna organizare si profesionalism , compania REGATA se dezvolta continuu ajungand ca in cei 24 de ani sa devina cel mai mare importator de gresie si faianta din ROMANIA, sa ofere peste 220 de locuri de munca, sa aiba in portofoliu peste 6000 de repere(produse distincte), sa aiba furnizori recunoscuti si sa furnizeze materiale de constructii in toata tara.

Este participant constant si activ la foarte multe targuri si expozitii, fapt ce a ajutat la o buna intelegere a pietei, a nevoilor clientilor nostrii si a trendurilor existente.

Recunoscuta pe plan national de catre organizatii guvernemantale si non-guvernamentale, compania Regata isi reia in fiecare an promisiunea de la care a inceput aceasta poveste de succes. Aceea de a oferi clientilor nostri produse si servicii de calitate, aceea de a aduce bucurie in fiecare casa, aceea de a ne bucura de fiecare "MULTUMESC!"Despre regata

Calitate

Produsele noastre sunt recunoscute pentru calitatea deosebita si atentia acordata detaliilor, fiind menite sa satisfaca orice exigente ale clientilor.

Experienta

Cu o experienta de peste 20 ani, echipa noastra va poate oferi cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste decoratiunile interioare si exterioare.

Profesionalism

Performanta nu poate fi obtinuta de catre amatori ci doar de catre profesionisti, iar echipa noastra ii are pe cei mai buni.

Evolutie

Suntem la curent cu ultimele tendinte din domeniul design-ului interior si exterior pentru a ne imbunatati permanent.

PREMII SI CLASAMENT


Compania Regata este recunoscuta ca lider de piata de mai multe organisme guvernamentale si firme independente de profil.


  • Locul I in ultimii 12 ani pe judet si pe tara conform Topul Firmelor organizat de Ministerul Finantelor;
  • Locul I conform Lista Firme (listafirme.ro);
  • Locul I conform Topului National al Firmelor Private si Intreprinderi Mijlocii.
Despre regata
Despre regata
Premiul 1 Regata

INFRASTRUCTURA

29 masini de tonaj mediu si mic;
14 camioane cu remorca;
13 camioane cu remorca si macara;
22 tiruri de 22 tone;
50 autoturisme.

DISTRIBUTIE

6 Depozite en-gros;
4 depozite en-detail.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Vrei sa fii la curent cu noutatile noastre?

Email:*
Judet:*