Termeni si conditii

1. Condiţii generale pentru utilizarea site-ului

Acest website (numit în continuare “Site”) este operat de REGATA, cu sediul în Targoviste, Str. Laminorului, nr. 65, Targoviste, Romania. SC REGATA SRL a creat site-ul www.regata.ro pentru informarea clienţilor, utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu REGATA.

2. Proprietate intelectuală

Toate materialele de pe acest site reprezintă proprietatea intelectuală a REGATA. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu excepţia cazului în care copierea este necesară pentru vizionarea lor on-line. Totuşi, este posibilă tipărirea de pagini complete de pe site sau copierea fişierelor, pentru uz personal. Pentru a raporta o problema legata de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa transmiteti un e-mail pe adresa: marketing@regata.ro

3. Drepturi de marcă

Numele REGATA, logo-ul REGATA sunt mărci înregistrate de către SC REGATA SRL. Alte mărci sunt de asemenea menţionate pe site. Acestea sunt folosite de REGATA, fie cu autorizaţia titularului, fie ca simplă indicare a unor produse sau servicii propuse de REGATA. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut în prealabil autorizaţie de la REGATA sau de la titularii respectivi constituie infractiune ce se pedepseşte conform legilor în vigoare.

4. Conectarea la site

Pentru cine doreşte să realizeze o legătură la site, aceasta trebuie să fie la pagina principală REGATA (homepage).

5. Acurateţea informaţiei

Informaţiile de pe acest site sunt destinate clienţilor REGATA din România şi este posibil să nu fie valabile şi pentru alte ţări. REGATA va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest site sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi. Totuşi, REGATA îşi rezerva dreptul de a schimba specificaţiile produselor în orice moment. Informaţiile din această pagină de Internet au fost incluse cu bună credinţă, însă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să vă bazaţi pe ele pentru nici un anumit scop, şi nu se dă nici o interpretare sau garanţie în ceea ce priveşte exactitatea sau întregimea acestora. REGATA exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege rezultând din accesarea şi utilizarea acestui site.

6. Protejarea informaţiei

REGATA respectă intimitatea fiecărei persoane care vizitează acest site. Această clauză stipulează ce informaţii poate colecta REGATA şi cum vor fi acestea folosite. Informaţie nepersonală şi neidentificabilă colectată automat. În unele cazuri putem colecta automat astfel de informaţii. Exemple despre astfel de informaţii includ tipul de browser de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit de computerul tău, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.

SC REGATA SRL este inregistrata cu numarul 21571 din data: 26/09/2019 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal

7. Contact

Pentru întrebări sau nelămuri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la adresa noastră: office@regata.ro sau telefonează-ne la numărul de telefon:+4 0372 712 595;
fax: 0245 215 614 sau ne gasesti la adresa: Str. Laminorului, nr. 65, Targoviste, Dambovita.

8. Legislaţie şi jurisdicţie – drept aplicabil

Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.