Despre noi

 

Povestea de succes a celui mai mare importator si distribuitor de gresie si faianta din Romania a inceput in 1993.

Am pus intotdeauna pe primul loc clientul oferindu-i preturi competitive si servicii de calitate, iar acum, dupa 26 de ani de experienta, ne pastram prioritatile.

Portofoliul nostru de peste 7.000 de produse, din categoriile: placi ceramice, materiale de constructii, amenajari interioare, instalatii, sanitare, termice, ne ajuta sa anticipam, sa intelegem cerintele pietei si sa imbunatatim permanent standardul de viata al clientilor nostri.

REGATA este un partener puternic, cu o echipa motivata, profesionista si atenta la calitatea serviciilor.

Avem o retea de distributie cu acoperire nationala, pentru satisfacerea cerintelor clientilor la nivelul intregii tari. Participam constant si activ la targuri si expozitii, iar acest lucru ne-a ajutat sa anticipam si sa intelegem nevoile clientilor. Ne adaptam schimbarilor, ne aliniem trenduri-lor existente, aducand un plus de inovatie si viata caselor voastre.

In Targoviste, judetul Dambovita, avem propria retea de magazine, cunoscuta pentru gama diversificata si preturile de importator practicate. Avem clienti care vin de la distante considerabile pentru a cumpara produse necesare construirii sau renovarii locuintei proprii.

Din bucuria clientilor nostri rezida dorinta de a-i tine aproape, de a-i fideliza si a-i pozitiona in centrul atentiei noastre. REGATA isi reia in fiecare an promisiunea de a oferi produse si servicii de calitate, de a aduce bucurie in fiecare casa, si de a fi un partener de incredere.

Calitate

Produsele noastre sunt recunoscute pentru calitatea deosebita si atentia acordata detaliilor, fiind menite sa satisfaca orice exigente ale clientilor.

Experienta

Cu o experienta de peste 26 de ani, echipa noastra va poate oferi cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste alegerea produselor

Profesionalism

Performanta nu poate fi obtinuta de catre amatori ci doar de catre profesionisti, iar echipa noastra ii are pe cei mai buni.

Evolutie

Suntem la curent cu ultimele tendinte din domeniul design-ului interior si exterior pentru a ne imbunatati permanent.

Premii si clasamente

Compania Regata este recunoscuta ca lider de piata de mai multe organisme guvernamentale si firme independente de profil.

  • Locul I in ultimii 12 ani pe judet si pe tara conform Topul Firmelor organizat de Ministerul Finantelor;

  • Locul I conform Lista Firme (listafirme.ro);

  • Locul I conform Topului National al Firmelor Private si Intreprinderi Mijlocii.

SC REGATA SRL este inregistrata cu numarul 21571 din data: 26/09/2019 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal